Publicat la: 23.01.2020. 19:20 / 912 views

CURĂŢENIE LA BLOCURI. SE CURĂŢĂ SPAŢIILE VERZI ŞI SE TOALETEAZĂ COPACII

Atât timp cât vremea va fi frumoasă, Urbis va curăţa spaţiile verzi de uscăturile de peste iarnă. În acelaşi timp, vor fi toaletaţi arborii şi gardurile verzi, acolo unde este nevoie. Curăţenia din această perioadă o va uşura pe cea de primăvară când, înainte de Sărbătorile Pascale, tot omul îşi face curat în ogradă şi în preajma ei.

curatenie 1 curatenie 2

Angajatii Urbis Serv au profitat de zilele însorite şi au ieşit la curăţenie în oraş.

Eliberarea spaţiilor verzi de frunzele şi uscăturile de peste iarnă va uşura în primăvară germinarea plantelor, dar şi activităţile de sezon ale lucrătorilor de la Urbis.

Campania de curăţenie se va desfăşura până când toate spaţiile verzi din oraş vor fi curăţate de uscături şi se va face toaletarea copacilor şi a gardurilor vii.

Curăţenia din această iarnă înseamnă un cîştig pentru lucrătorii de la ”Spaţii Verzi”, care vor avea mai puţin de lucru în preajma Sărbătorilor Pascale când, conform tradiţiei, se face curăţenia de primăvară. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!