Publicat la: 09.07.2019. 18:10 / 395 views

CUPA CARTIERELOR LA START. ÎNSCRIERILE SE FAC PÂNĂ VINERI

21  de echipe s-au înscris la cea de-a 11-a ediţie a Cupei Cartierelor, cea mai importantă  competiţie de vacanţă din oraş. Înscrierile continuă pînă vineri, zi în care este programată și tragerea la sorți a grupelor.

cupa cartiere 3Dacă în anii trecuţi meciurile se disputau pe arena Cornel Negoescu, tinerii vor bate acum mingea pe un teren sintetic, după reguli de minifotbal. La fel s-a întâmplat și anul trecut, ediția a 10-a disputându-se pe terenul Liceului Pedagogic.

Ca o noutate, organizatorii au decis să introducă o nouă categorie de vârstă, cea a seniorilor. Deocamdată, însă, doar patru echipe  eligibile în această categorie s-au înscris în competiție.

Cele mai bune echipe vor fi premiate cu echipament sportiv. De asemenea, vor fi și premii individuale, destinate celor mai buni jucători.

Lansată ca o alternativă  de petrecere a timpului liber în perioada vacanței, Cupa Cartierelor  s-a dovedit a fi una dintre cele mai populare întreceri la nivel local. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!