CUPA AJF, LA A PATRA EDIŢIE. VOR PARTICIPA CELE MAI BUNE ECHIPE U19 DIN JUDEŢ

CUPA AJF, LA A PATRA EDIŢIE. VOR PARTICIPA CELE MAI BUNE ECHIPE U19 DIN JUDEŢ

Cei mai buni juniori de la ligile inferioare se vor înfrunta, timp de o săptămână, în Cupa AJF, competiţie ajunsă la a patra ediţie. Partidele disputate pe Arena „Cornel Negoescu” vor pune faţă în faţă cele mai bine clasate echipe de juniori în competiţiile judetene. Câştigătoarea competiţiei va juca în Supercupa Juniorilor, cu Diadema Gherăseni, campioana de juniori a judeţului.

metalul-farulCele mai bune echipe de juniori din judeţ vor participa, între 13 şi 21 iunie, la Cupa AJF, competiţie ajunsă la a patra ediţie. Meciurile se vor disputa pe Stadionul Cornel Negoescu.

Finala Cupei AJF se va disputa pe Stadionul Metalul, pe 21 iunie. Câştigătoarea competiţiei va disputa Supercupa Juniorilor, în compania campioanei judeţene la nivel de juniori, Diadema Gherăseni. Partida este programată în deschiderea Supercupei României pe Judeţ.

Cele 16 echipe calificate în competiţie sunt Recolta Blăjani, Partizanul Merei, Petrolul Viitorul Berca, Luceafărul C.A Rosetti,  Montana Pătârlagele, Carpaţi Nehoiu, Viitorul Verneşti, Glodeanu Siliştea, Recolta Sălcioara, Voinţa Limpeziş, Voinţa Cochirleanca, Șoimii Siriu, Unirea Stîlpu,Vulturul Topliceni şi Pescăruşul Luciu. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și