Publicat la: 08.02.2018. 19:31 / 1.351 views

CUM ŞI CÂND POŢI FACE VIZITĂ ÎN SPITAL. REGULI NOI IMPUSE LA TOATE UNITĂŢILE MEDICALE

De astăzi, noi reguli de vizită au fost impuse la Spitalul Judeţean de Urgenţă, dar şi la celelalte unităţi medicale cu paturi. Resitricţiile au fost cerute de Direcţia de Sănătate Publică Buzău, cu o zi înainte ca oficialii DSP să confirme existenţa a patru cazuri de gripă din judeţul nostru. Pe câteva secţii accesul este total interzis, în timp ce pe celelalte secţii, vizitatorii nu pot merge la pacienţi decât cu echipament corespunzător de protecţie şi doar la anumite ore.

acces spital 2Persoanele care au rude sau prieteni internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă trebuie să ştie noile condiţii de vizitare, reguli ce au fost introduse începând de astăzi. În primul rând, se permite accesul în anumite intervale orare, iar vizita trebuie să fie una foarte scurtă.

De asemenea, aparţinătorii trebuie să respecte şi condiţiile de igienă impuse la intrarea în saloane, prin purtarea echipamentelor de protecţie. În acelaşi timp, pe secţia Nou-Născuţi de la Maternitate, precum şi la Pediatrie, Obstetrică, Chirurgie, ATI şi Oncologie de la Spitalul Judeţean, accesul este strict interzis.

Măsura a fost aplicată după ce, în urmă cu două zile, Direcţia de Sănătate Publică a transmis o circulară către toate unităţile medicale cu paturi. A doua zi după comunicarea adresei, oficialii DSP au confirmat existenţa a patru cazuri de gripă la Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!