Publicat la: 28.12.2018. 18:17 / 1.847 views

CUM SCAPĂ BUZĂUL DE AMENZI URIAŞE. DEPOZITUL NECONFORM AL FERMIT, ÎNCHIS LA TIMP

Închiderea la timp a depozitului de deşeuri neconforme de la Fermit Râmnicu Sărat scuteşte autorităţile buzoiene de plata unor amenzi de sute de mii de euro din partea Uniunii Europene. Operaţiunea a fost finalizată zilele trecute.

fermitDepozitul periculos de azbest de la Fermit Râmnicu Sărat a fost închis oficial, ieşind, astfel de pe lista neagră a punctelor din ţară aflate sub incidenţa sancţiunilor drastice dictate pentru România, în proces cu Uniunea Europeană, prin procedură de infringement pe mediu.

În cazul în care nu s-ar fi reuşit închiderea depozitului de la Fermit Rm. Sărat, autorităţile buzoiene ar fi ajuns bune de plată cu sume uriaşe din fonduri publice.

În schimb, depozitul de la fosta rafinărie Venus Oil Reg, tot din Râmnicu Sărat nu a fost închis, însă situaţia nu poate fi imputabilă autorităţilor locale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!