Publicat la: 06.10.2020. 17:54 / 775 views

CUM INTRĂM LA STADION. PISTA POATE FI INAUGURATĂ SĂPTĂMÂNA VIITOARE

Toți cei care trec pe lângă Stadionul de Atletism își pot da seama, chiar din goana mașinii, că lucrările sunt aproape gata. Încă se mai lucrează la marcaje și mai sunt de făcut mici finisaje. Viceprimarul Apostu explică buzoienilor ce trebuie să facă pentru a avea acces pe pistă.

stadion 1 stadion 3

Stadionul de Atletism se apropie de inaugurare și buzoienii, sportivi sau amatori, așteaptă cu nerăbdare să facă un tur de pistă.

Nu toți buzoienii au înțeles cum anume trebuie să procedeze pentru a avea acces în incinta stadionului.

Proiectul regulamentului este postat în dezbatere publică pe site-ul clubului Gloria și sunt așteptate opiniile buzoienilor pentru ca el să fie definitivat și să poată fi pus în vigoare.

Sunt stipulate și unele reguli obligatorii de bună-purtare pentru cei care vor intra în stadion.

După primirea certificatului de acreditare, Buzăul se va putea înscrie la Federația Română de Atletism și va putea găzdui o parte dintre viitoarele competiții de atletism. (Corneliu Floriceanu)

REGULAMENT DE UTILIZARE A PISTEI DE ATLETISM

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!