Publicat la: 28.06.2013. 11:42 / 4.666 views

CUM ADICĂ 87.924 DE CÂINI MAIDANEZI ÎNGRIJIŢI ÎN 2012 ? AFLĂ AICI NEREGULILE DESCOPERITE DE CAMERA DE CONTURI ÎN ACTIVITATEA DE LA PADOCURI GESTIONATĂ DE URBIS SERV !

Un raport întocmit recent de Camera de Conturi Buzău cu privire la activitatea de la cele două padocuri din municipiul Buzău naşte suspiciuni mari cu privire la modul în care este gestionată problema câinilor comunitari din oraş. În primele concluzii ale verificărilor se precizează că, anul trecut, Primăria a plătit, nelegal, aproape 255.000 de lei către Urbis Serv, administratorul padocurilor, sumă ce ar reprezenta contravaloarea cheltuielilor de hrană şi întreţinere a 87.924 (!!!???) de câini vagabonzi.

raport Camera de Conturi 1

Raportul face apoi precizări cu privire la lipsa din actele Urbis Serv a unei evidenţe a numărului câinilor fără stăpân capturaţi şi cazaţi la cele două padocuri, lipsa unor contracte cu firma furnizoare de hrană şi de medicamente, menţionându-se că facturile sunt întocmite în baza unor situaţii lunare întocmite de medicul veterinar al celor două locuri speciale. În plus, Camera de Conturi a descoperit că hrana şi seringile folosite la capturarea maidanezilor sunt procurate de Urbis Serv chiar de la firma medicului veterinar al celor două padocuri. Este vorba despre Dănuţ Păle, consilier judeţean PSD. 

raport Camera de Conturi 2

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. liv spune:

    Probabil DNAul, va face lumina- „afacerea maidanezul” se poarta in majoritatea adaposturilor publice din tara, de aceea nu se doreste eradicarea fenomenului- sunt prea multi bani publici bugetari in acest sector.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!