Cum a decurs deszăpezirea în Municipiu. Plusuri și minusuri

Cum a decurs deszăpezirea în Municipiu. Plusuri și minusuri

Note bune și mai puțin bune pentru cum a decurs deszăpezirea în Municipiu. Dacă automobilele au putut circula tot timpul în cele mai bune condiții, pe un carosabil negru, pietonii au avut de suferit. Pentru curățarea trotuarelor nu s-a găsit încă o soluție eficientă.

Ninsorile consistente care s-au abătut asupra Municipiului Buzău, au scos în stradă utilaje și oameni, la deszăpezire.

Dacă în primă fază a fost suficientă împrăștierea de materiale antiderapante pentru a menține carosabilul negru, o dată cu creșterea intensității ninsorilor au intrat în acțiune și plugurile.

Problema trotuarelor nu este nouă, ci se repetă ori de câte ori ninge abundent, dar nu a fost încă descoperită vreo soluție minune, care să le curețe de omăt și, mai ales, de gheață.

De asemenea, unii buzoieni, care dețin parcări rezidențiale, susțin că acestea ar trebui curățate tot prin grija Primăriei, care încasează taxele pentru atribuirea lor.

Viceprimarul crede că, printr-o hotărâre a CLM, ar fi necesar să se stabilească obligativitatea ca cetățenii să-și deszăpezească locurile de parcare atribuite.

Zăpada dislocată poate fi depusă pe spațiile verzi sau cărată în afara orașului cu camioanele societății de deszăpezire.

Parcările publice, aflate în administrarea Municipalității, au fost curățate de societatea Urbis Serv.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și