Publicat la: 20.11.2019. 19:09 / 442 views

CULOAR FAVORABIL ÎN CUPĂ, PENTRU HC BUZĂU. “LUPII” VOR JUCA ÎN OPTIMI CU SIGHIŞOARA

Adversar considerat facil, pentru HC Buzău, în Cupa României. „Lupii” vor întâlni în deplasare divizionara secundă CSM Sighişoara, după ce în optimi buzoienii au eliminat pe CSU Poli Timişoara. Partida din optimi este programată pe 7 decembrie.

voicu handbal hc 1

Federaţia Română de Handbal a stabilit partidele care vor avea loc în faza optimilor de finală a celei de-a doua competiţii interne ca importanţă în handbalul masculin. Astfel, 16 echipe au rămas în cursa pentru Cupa României, urmând ca dintre acestea să rămână opt, în urma unui singur meci. Pentru buzoieni, Cupa României ar putea deveni principalul obiectiv, mai ales după startul modest de campionat.

Şefii grupării buzoiene avertizează, însă, că Sighişoara nu va fi un adversar comod, în ciuda faptului că evoluează în liga secundă. La ardeleni evoluează mulţi jucători cu potential, formaţi la Centrul Naţional de Excelenţă, handbalişti care sunt capabili de a realiza surpriza. În plus, lotul buzoian este decimat de accidentări.

CSM Sighişoara ocupă a patra poziţie în seria C a ligii secunde, după Odorheiu Secuiesc,  Potaissa Turda şi Universitatea Cluj. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!