Publicat la: 16.07.2020. 18:19 / 245 views

CULMEA ! AL DOILEA TEST AL LUI LIVRINIKJ, NEGATIV. SPORTIVA, POZITIVA, ACUM O SĂPTĂMÂNĂ

Încă o eroare confirmată, in cazul testelor pentru coronavirus. Elena Livrinkj a fost declarată sănătoasă, la contraexpertiză, dupa ce iniţial a fost depistată ca pozitivă, la testul efectuat inainte de plecarea în cantonament.

elena livrinikyFals pozitiv, pentru Elena Livrinikj, handbalista proaspat transferata la Gloria, de la Rapid București. Macedoneanca fusese diagnosticată, în urmă cu o săptămână, ca fiind infectată cu noul coronavirus. Rezultatul testului era cu atât mai ciudat, cu cât sportiva respectase toate normele izolării impuse, după venirea din Macedonia, așa cum reiese și din rapoartele DSP.

Mai mult, cum rezultatul testului a venit când fetele erau deja în cantonament, Gloria a trebuit să dispună izolarea completă a macedonencei, dar și a colegei de cameră. Astfel, ambele au pierdut pregătirea. De asemenea, unul din membrii staff-ului cu care cele două intraseră în contact direct a fost izolat.

Cazuri asemănătoare s-au întâmplat la mai multe grupări sportive din România. Cert este că rezultatele contradictorii ale testelor pentru coronavirus dau peste cap programul de pregătire al oricărei echipe și aduc, totodată, prejudicii financiare importante. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!