Publicat la: 15.12.2017. 19:15 / 1.024 views

CU DANUBIUS, ÎN SALA LPS. SALA SPORTURILOR NU ESTE DISPONIBILĂ

În penultima etapa a turului diviziei A la handbal, handbalistele de la SCM vor disputa meciul de acasă, în sala Liceului Sportiv. Elevele lui Romeo Ilie nu vor putea evolua în sala Romeo Iamandi, din cauza pregătirilor pentru concertul orchestrei din Austria.

sala lps 1Următorul meci de campionat al handbalistelor de la SCM Gloria, contând pentru penultima etapă a turului, se va disputa în sala Liceului cu Program Sportiv, duminică, de la ora 13. Elevele lui Romeo Ilie nu vor putea evolua în sala cu care s-au obişnuit, Romeo Iamandi, din cauza pregătirilor pentru concertul orchestrei din Austria. Din fericire, echipa buzoiană va întlni una dintre cele mai slabe echipe ale diviziei A, Danubius Călăraşi iar problema victoriei este doar una teoretică.

Între timp, SCM Gloria a înaintat un memoriu către Federaţia Română de Handbal, pentru devansarea ultimei partide din tur, programată în cea de-a treia zi de Crăciun. Deocamdată, pe site-ul federaţiei, data de disputare a partidei din deplasare, cu CSS Tulcea, este tot 27 decembrie.

Pentru ultimele două partide ale turului, staff-ul buzoian se bazează şi pe nou-venitele Mărginean şi Strahan. Sportivele au evoluat la echipa de Ligă Naţională Măgura Cisnădie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!