Publicat la: 03.11.2020. 19:39 / 336 views

CRUCEA ROȘIE VREA SĂ CUMPERE CONTAINERE. PRIMUL VA FI DONAT SECȚIEI PNEUMOLOGIE, DE LA GÂRLAȘI

Crucea Roșie Buzău a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru achiziția de containere medicale necesare triajului epidemiologic de la Spitalul Județean de Urgență. Primul container va fi donat secției de Pneumologie de la Spitalul Gârlași.

crucea rosie campanie crucea rosie containere

Crucea Roşie Buzău a lansat o campanie de strângere de fonduri, intitulată „Luptăm în prima linie pentru pacienţi”, care vine în sprijinul Spitalului Judeţean de Urgenţă, pentru pacienţii suspecţi de COVID.  Având în vedere riscurile majore de contaminare, pentru ca activitatea secţiei să se poată derula în condiţii de siguranţă, atât pentru pacienţi, cât şi pentru cadrele medicale, este absolut necesară dotarea cu containere medicale pentru triajul epidemiologic al pacienţilor.

Conducerea spitalului, împreună cu medicul şef de secţie, dr. Nicoleta Bârcă, au decis ca primul container medical să fie repartizat către secţia Pneumologie.

Donaţiile se fac în conturile Crucii Roşii Buzău.

Euro: R003BTRLEURCRT0207019401

Lei: R015BTRLRONCRT0207019406

Recent, Spitalul Județean de Urgență Buzău a cumpărat șase containere medicale pentru secția UPU. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!