CRUCEA ROŞIE BUZĂU ARE UN NOU PREŞEDINTE. ESTE VORBA DESPRE AVOCATA ROXANA MIHAELA CONSTANTINESCU

CRUCEA ROŞIE BUZĂU ARE UN NOU PREŞEDINTE. ESTE VORBA DESPRE AVOCATA ROXANA MIHAELA CONSTANTINESCU

Crucea Roşie, filiala Buzău, a avut adunare generală pentru alegerea noului preşedinte al organizaţiei şi a membrilor structurii de conducere, care să organizeze în următorii 4 ani acţiunile umanitare din judeţul nostru. Cu unanimitate de voturi, preşedinte al filialei judeţene a Crucii Roşii a fost desemnată avocata Roxana Mihaela Constantinescu, cea care va face echipă cu directorul executiv, Floarea Bîrzu. Avocatul Constantinescu are gânduri mari în privinţa organizaţiei şi a lansat o invitaţie tuturor buzoienilor să se alăture echipei.

constantinescuO persoană publică, renumită în oraşul nostru atât pentru cariera sa, cât şi pentru campaniile în care se implică, a fost aleasă preşedinte al filialei buzoiene a Crucii Roşii. Este vorba despre avocatul Roxana Mihaela Constantinescu.

Avocatul Roxana Mihaela Constantinescu pledează pentru o mai bună vizibilitate a Crucii Roşii, dar în acelaşi timp, lansează o invitaţie buzoienilor către voluntariat şi fapte bune.

Dincolo de cauzele nobile către care tinde organizaţia, aspectele materiale şi financiare sunt importante. În primă instanţă, este vorba despre un spaţiu adecvat şi despre mijloace de transport.

Avocatul Roxana Mihaela Constantinescu va face echipă la conducerea Crucii Roşii cu directorul executiv Floarea Bârzu, Costel Barbu, colonel în rezervă ISU, preotul Mihail Milea şi mulţi alţii.

(Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și