Publicat la: 16.05.2019. 18:23 / 550 views

CRISTI BÂGIU RĂMÂNE ÎN LIBERTATE. CONTESTAŢIA DNA LA ELIBERAREA SA A FOST RESPINSĂ

Fost preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu rămâne în libertate. Contestaţia DNA la eliberarea sa condiţionată a fost respinsă, miercuri, la Tribunalul Vrancea.

bigiuVeşti bune pentru fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Cristi Bâgiu. Magistraţii vrânceni au respins miercuri contestaţia DNA la eliberarea sa condiţionată, astfel că Bâgiu rămâne în libertate.

Eliberat condiţionat pe 6 februarie din Penitenciarul Focşani, Bâgiu a aflat în martie că DNA a depus la Tribunalul Vrancea o contestaţie ce vizează decizia luată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Focşani. Bâgiu a fost încarcerat la Penitenciarul Focşani în decembrie 2016, având de executat o condamnare de 5 ani şi 10 luni de închisoare pentru luare de mită.

Pe 6 februarie 2019, instanţa a decis eliberarea lui condiţionată. Cristi Bîgiu a fost condamnat în două dosare, iar într-un al treilea a fost achitat la instanţa de fond. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!