Publicat la: 11.12.2017. 19:23 / 1.140 views

CREŞTE PARCUL AUTO AL TRANS BUS. CAPACITATEA DE TRANSPORT VA AJUNGE LA 110 AUTOBUZE

Anul acesta, vor sosi la Buzău toate autobuzele second-hand achiziţionate de Trans Bus. Cele cu burduf vor intra în ţară în luna ianuarie 2018 şi vor fi folosite în principal pe traseele extinse în afara oraşului. După ce vor fi achiziţionate şi autobuzele noi prevăzute pentru anul viitor, capacitatea de transport urban de călători va ajunge la un număr de 110 autobuze.      

autobuz 4Aportul autobuzelor importate din Olanda până acum s-a făcut deja simţit în municipiul Buzău.

Au început să sosească şi cele din al doilea lot, pe care Trans Bus le-a achiziţionat în acest an. Se are în vedere şi asigurarea unui transport rapid şi eficient pentru navetişii din localităţile mai apropiate de municipiu, care lucrează în oraş.

Extinderea traseelor urbane în afara oraşului va respecta toate rigorile legii pentru a nu încălca drepturile contractuale ale transportatorilor judeţeni.

Autobuzele cu burduf care vor asigura în principal transportul din afara oraşului vor începe să sosească la Buzău încă de la începutul anului următor.

Împreună cu autobuzele existente, cu cele second-hand achiziţionate în acest an şi cu cele noi, care vor fi cumpărate anul viitor, flota Trans Bus va ajunge la 110 autobuze. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!