Crăciunul de odinioară. Se anunță Sărbători de poveste de la …Primărie.

Crăciunul de odinioară. Se anunță Sărbători de poveste de la …Primărie.

Sărbătorile de Iarnă vor fi organizate și anul acesta la Buzău, chiar dacă măsurile sanitare vor restricționa întâlnirile fizice. Primăria și Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman” au pregătit surprize buzoienilor în Piața Dacia, în Parcul Marghiloman, Parcul Crâng și în Piața Centrală. Copiii se vor putea întâlni cu Moș Crăciun la Vila Albatros sau online.

Anul acesta, chiar dacă încă mai suntem în pandemie, Sărbătorile de Iarnă nu vor fi uitate.

Primăria Buzău, împreună cu Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman”, au pregătit mai multe evenimente, care se vor desfășura în patru locuri din oraș.

Întâlnirile cu Moșul vor putea avea loc fizic, la atelierele tematice pentru copii, organizate la Vila Albatros din Parcul Marghiloman, dar și online, transmise pe pagina de Facebook a Centrului Cultural ”Alexandru Marghiloman”

Scrisorile pentru Moșul vor putea fi depuse în trei cutii poștale speciale, amplasate în Piața Dacia, la căsuța lui Moș Crăciun de la Obelisc și la foișorul de la Vila Albatros.

În interiorul Vilei va fi organizată și o expoziție de fotografie veche a artiștilor fotografi buzoieni, cu imagini de la Crăciunurile sărbătorite în diverse perioade istorice recente, dar și o expoziție de obiecte artizanale de sezon.

Pentru copii și nu numai, vor avea loc spectacole de colinde, tradiții și datini, dar și teatrul de păpuși ”Poveste de Crăciun”.

Toate vor fi filmate și transmise pe pagina de Facebook a Centrului Cultural ”Alexandru Marghiloman”, dar și pe două ecrane mari, amplasate în Piața Centrală.

Piața Dacia și Parcul Crâng vor găzdui piețe de Crăciun, cu produse tradiționale, iar luminile de sărbătoare le vor transforma în adevărate locuri de basm.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și