Publicat la: 19.09.2019. 18:23 / 496 views

CORNURI REFUZATE, LA ŞCOALA NR. 11. PRODUSELE NU AVEAU DATA EXPIRĂRII PE AMBALAJE

Neregulile se ţin pe bandă rulantă în privinţa distribuirii cornurilor în unităţile de învăţământ din Buzău. Conducerea celei mai mari şcoli din judeţ a luat o decizie fără precedent: a refuzat de două ori să primească pachetele cu cornuri aduse de la societatea clujeană. Ambalajele nu conţineau data expirării produselor. Abia astăzi, distribuitorul s-a conformat.

cornuri scoala 2De la începerea anului şcolar, astăzi a fost prima zi în care elevii de la Şcoala nr. 11 din municipiul Buzău au primit cornuri. Miercurea trecută, în prima săptămână de şcoală, directorul şi medicul unităţii de învăţământ au luat decizia să refuze cornurile venite de la Turda.

Ieri, în ciuda faptului că producătorul cornului, distribuitor în acelaşi timp, a fost avertizat că i se vor da la retur cornurile fără data de expirare, produsele de panificaţie au venit în ambalaje fără menţiunile de rigoare. Şi acestea au fost refuzate.

În această dimineaţă, un nou transport a ajuns în curtea Şcolii nr. 11, fiind verificat de administrator şi director.

De această dată, medicul a constatat că pe ambalaje era trecută data expirării: 21 septembrie, adică peste două zile.

În acest context, astfel de decizii radicale sunt de apreciat, fiind hotărâri luate în interesul copiilor. Menţionăm că, în prima săptămână de şcoală, în majoritatea unităţilor de învăţământ din judeţ au fost distribuite cornuri care nu aveau pe ambalaje nici data producerii, nici data expirării. Pe de altă parte, superficialitatea cu care firma din Turda tratează programul finanţat din bani publici ridică multe semne de întrebare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!