Publicat la: 21.12.2018. 19:13 / 1.686 views

COPII TALENTAŢI ŞI OAMENI IMPLICAŢI. GRUPUL FLORI DE LILIAC PROMOVEAZĂ TRADIŢIA

De câteva săptămâni, o apariţie încântătoare smulge ropote de aplauze după prestaţia artistică. Este vorba despre grupul folcloric “Flori de liliac” de la Cernăteşti care încântă audienţa cu cântecele lor. Proiectul de înfiinţare a grupului a aprţinut primarului din Cernăteşti şi a venit din doriţa de a promova atât valorile din comuna sa, cât şi zona Văii Slănicului.

cernatesti spectacol 3Sunt frumoşi, cu costume impecabile şi cu voci pure şi cristaline care impresionează de la primele note. Este vorba despre copilaşii din Cernăteşti, membrii grupului folcloric “Flori de Liliac”. Este înfiinţat de doar trei luni, însă pe orice scenă urcă smulg ropote de aplauze.

Preotul paroh din comună, Costin Drăgan, este cel care a înfiinţat grupul şi care îi învaţă pe copii nu numai să cânte, ci şi să aprecieze adevăratele valori ale vieţii. Primarul comunei Cernăteşti a fost cel care şi-a dorit înfiinţarea acestui grup şi tot el, împreună cu consiliul local este cel care îl susţine.

Copilaşii sunt toţi din Cernăteşti. Au fost aleşi în funcţie de talentul muzical, iar menirea lor este să muncească pentru a învăţa piesele, dar şi aceea de a promova zona din care provin. Că sunt serioşi şi implicaţi au dovedit prin obţinerea trofeului festivalului de la Smeeni.

Şi părinţii dar şi comunitatea locală sunt implicaţi în dezvoltarea proiectelor de acest gen în zona Cernăteşti şi fiecare sprijină pe măsura posibilităţilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!