Publicat la: 20.09.2019. 18:24 / 856 views

CONURI MUCEGĂITE ŞI LA COLEGIUL “EMINESCU”. ELEVII LE-AU REFUZAT, PROFESORII AU SESIZAT

Încă un caz de cornuri mucegăite aduse în şcolile din Buzău. De această dată, firma producătoare din Turda a livrat cornuri alterate la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu.” Profesorii s-au sesizat iar elevilor nu li s-au dat cornurile mucegăite.

cornuri eminescuAvem de-a face cu încă un caz revoltător, prin care se dovedeşte faptul că firma care a câştigat licitaţia de la Buzău, pentru distribuţia cornurilor, tratează cu superficialitate şi în batjocură programul guvernamental plătit cu sume uriaşe. Zilele trecute, elevii şi profesorii de la Colegiul “Mihai Eminescu” au avut neplăcuta surpriză să constate că produsele de panificaţie sunt mucegăite.  

Primul caz de cornuri mucegăite a fost semnalat într-o grădiniţă din Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!