Publicat la: 04.04.2018. 18:00 / 725 views

CONTROVERSE “SUB” PODUL DE LA VADU PAŞII. CFR AVERTIZEAZĂ, CONSILIUL JUDEŢEAN LINIŞTEŞTE

După ce un reprezentant al CFR a avertizat, ieri, că podul de la Vadu Paşii riscă să se prăbuşească, conducerea Consiliului Judeţean a reacţionat astăzi. Nu este un pericol iminent, a spus preşedintele Petre Emanoil Neagu. Lucrările de reabilitare vor continua imediat după consolidarea pragului de fund al podului, deteriorat în urma creşterii debitului râului Buzău.

pod vadu pasii dupa inundatii 2Ieri, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, un reprezentant al Companiei Naţionale de Căi Ferate a avertizat că podul de la Vadu Paşii riscă să cadă, din cauza erodării pragului de fund. Trimisul Regionalei CFR Galaţi a cerut Consiliului Judeţean să intervină de urgenţă.

Astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a declarat că situaţia nu este atât de gravă, invitându-i şi pe reprezentanţii CFR să participe, mâine, la o evaluare ce va fi făcută la faţa locului, de către un expert.

Şeful Consiliului Judeţean a mai precizat că lucrările la Vadu Paşii vor continua după consolidarea pragului de fund al podului.

Problemele apărute pe şantier şi la structura podului de la Vadu Paşii au întârziat lucrările cu cel puţin două luni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!