Publicat la: 25.01.2017. 19:00 / 442 views

CONTROALE ÎN CLUBURI, DUPĂ INCENDIUL DE LA BAMBOO. AMENZI DE PESTE 100 MILIOANE DE LEI VECHI

Controalele pompierilor s-au intensificat, imediat după incendiul din clubul bucureştean Bamboo. Lucrătorii ISU au descins în mai multe cluburi de noapte din judeţ şi au verificat măsurile de securitate luate de administratori, pentru cazurile de urgenţă.

clubLa  o zi după incendiul din clubul Bamboo, pompierii buzoieni au intensificat controalele în cluburi. Au fost verificate 20 de cluburi şi discoteci şi s-a constatat, în unele cazuri, că administratorii nu au înţeles mare lucru din tragedia de la Colectiv. Totalul amenzilor aplicate de pompieri depăşeşte 100 milioane lei vechi.

Controalele pompierilor au vizat funcţionarea corectă a instalaţiilor electrice, a stingătoarelor dar şi planurile de evacuare în caz de incendiu. De asemenea, a fost verificat modul în care personalul din cluburi a fost instruit cu privire la incendii. Cel puţin din spusele pompierilor, controalele vor continua şi în weekendul viitor.

Tot în weekend, pompierii au efectuat mai multe acţiuni de recunoaştere, în preajma cluburilor, pentru a pune la punct un plan, în cazul izbucnirii unui incendiu. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>