Consiliul Județean se mută în casă nouă. Va fi reabilitată o clădire cu fonduri de mediu

Consiliul Județean se mută în casă nouă. Va fi reabilitată o clădire cu fonduri de mediu

Astăzi, consilierii județeni s-au reunit în ședință extraordinară de îndată pentru aprobarea unui proiect ce vizează reabilitarea unei clădiri, în care a funcționat o redacție de presă. În noua clădire se va muta Consiliul Judțean Buzău, iar standardele de funcționare vor fi la nivelul anului 2021, anunță președintele Neagu.

Este știut faptul că în acest moment Consiliul Județean funcționează într-o clădire ce aparține de Ministerul de Interne. De-a lungul timpului s-au făcut demersuri pentru preluarea clădirii și reabilitarea ei, însă nu s-a ajuns la nicio înțelegere. Tocmai de aceea, conducerea Consiliului Județean a decis să reabiliteze o clădire veche, în care a  funcționat o redacție de presă. Acest lucru se va face cu finanțare din fondurile de mediu, iar astăzi consilierii județeni și-au exprimat acordul în acest sens.

Noua clădire va fi dotată la standarde europene, cu toate dotările necesare, inclusiv săli de conferințe, cantină și alte birouri absolut necesare.

Președintele Consiliului Județean a dat asigurări astăzi consilierilor că noua clădire va fi gata până la finalul mandatului actual.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și