Publicat la: 17.01.2019. 19:20 / 572 views

CONFLICT LA PRIMĂRIE. REPLICI DURE, ÎN ŞEDINŢA CLM

Proiectul pentru modificarea unei anexe din Regulamentul privind majorarea impozitului pe clădirile şi terenurile neîngrijite din municipiu a fost contestat de un consilier din opoziţie. Discuţiile în contradictoriu au atins un nivel destul de ridicat între primar şi consilierul respectiv. Acuzaţiile reciproce au fost puse pe seama declanşării în avans a campaniei electorale şi a „cultului personalităţii”.

clm rosioruUnul dintre proiectele aflate pe masa de lucru a Consiliului Local Municipal în prima şedinţă din an propunea ca impozitul pentru imobilele sau terenurile neîngrijite să fie mărită.

Majorarea propusă, de 500% faţă de impozitul normal a fost contestată de consilierul Silviu Roşioru.

Discuţiile au crescut „gradual” în intensitate iar consilierul din opoziţie şi-a susţinut cu tărie părerea, propunând ca majorarea să fie doar de 50%.

De la campania electorală până la „declaraţii” de un alt nivel nu a mai fost cale lungă şi dialogul a început să degenereze.

În final, proiectul a fost votat în forma iniţială şi a trecut cu majoritate de voturi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!