Confiscări de mașini, bani și țigări. Grupări de contrabandiști, destructurate

Confiscări de mașini, bani și țigări. Grupări de contrabandiști, destructurate

Două puternice grupări de contrabandiști cu țigări au fost destructurate de anchetatorii buzoieni, în urma unor operațiuni de filaj. Rețelele de traficanți vindeau țigarete contrafăcute, în toată țara, după ce aduceau marfa din Republica Moldova. Zeci de percheziții au avut loc în acest dosar. S-a lăsact cu confiscări chiar și de TIR-uri.

Lovitură grea dată pe piața de contrabandă cu țigări. Polițiștii și procurorii buzoieni de la Crimă Organizată au destructurat două puternice grupări infracționale, cu ramificații în mai multe județe.

Contrabandiștii aduceau țigări din Republica Moldova și le depozitau în Ilfov, de unde erau vândute printr-o rețea paralelă în întreaga țară.

După ce au filat gruparea furnizoare de țigarete, investigatorii buzoieni au avut prima mare captură, luna trecută, când au interceptat un transport ilegal introdus în țară. Au urmat nouă percheziții domiciliare, iar ancheta a condus la o altă grupare formată din 15 buzoieni. Ieri, mascații au descins la locuințele traficanților. 

În urma tuturor activităților, au fost confiscate peste 15 milioane de ţigarete, 11 autovehicule, printre care şi două TIR-uri, peste 120.000 de euro, 300.000 de lei și 1.000 de lire.

Mai mulți membri ai rețelei au ajuns în arest.

 Mihai Bunăziua

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și