Publicat la: 05.03.2018. 19:23 / 1.159 views

CONFERINŢĂ EXTRAORDINARĂ PSD. S-A DECIS LISTA PARTICIPANŢILOR LA CONGRESUL EXTRAORDINAR

Membrii şi liderii PSD s-au întâlnit sâmbătă în cadrul Conferinţei Extraordinare pentru a stabili membrii delegaţi care vor merge pe 10 martie la congresul extraordinar al PSD ce va avea loc la Sala Palatului. Delegaţia de la Buzău va avea 140 de membri, printre care preşedintele CJ şi cei doi vicepreşedinţi, primarii de municipii, parlamentari şi  şefi de organizaţii. De asemenea, la conferinţa de sâmbătă, preşedintele CJ Petre Emanoil Neagu şi primarul Constantin Toma şi-au exprimat susţinerea pentru Marcel Ciolacu, pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte al partidului la nivel central.

psd 3 psd 2

Sâmbătă, la sala mare a Consiliului Judeţean a avut loc Conferinţa Extraordinară PSD, în cadrul căreia s-a decis lista componenţilor delegaţiei ce va participa la congresul extraordinar al PSD ce va avea loc la Sala Palatului. Organizaţia PSD Buzău va avea una dintre cele mai numeroase delegaţii din ţară din care vor face parte preşedintele CJ şi cei doi vicepreşedinţi, primarii de municipii, parlamentari, şefi de organizaţii, în total 140 de persoane. Cei aproape 300 de delegaţi care au fost sâmbătă prezenţi în sala mare a CJ au votat în unanimitate lista delagaţilor.

Marcel Ciolacu, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Buzău, a dat asigurări că proiectele atrase către judeţul Buzău vor merge mai departe şi că nu există un conflict cu conducerea PSD Central.

De asemenea, în cadrul conferinţei de presă ce a urmat Conferinţei Extraordinare a PSD, primarul Constantin Toma şi preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu şi-au exprimat susţinerea pentru Marcel Ciolacu pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte al partidului la nivel central.

Întâlnirea de sâmbătă nu a fost lipsită de momente savuroase, cum ar fi declaraţia primarului Toma cu privire la relaţia sa cu preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu. „Noi gândim la fel, simţim la fel, până la urmă ne vom lua”, a declarat Toma zâmbind. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!