Publicat la: 11.09.2017. 18:30 / 1.168 views

CONDIŢII DECENTE ÎN ŞCOLILE BUZOIENE. MAJORITATEA SUNT IGIENIZATE, NU TOATE SUNT AUTORIZATE

Cu bune, cu rele, anul şcolar a început. La capitolul igienizare, toate şcolile din judeţ se prezinta acceptabil, conform spuselor conducerii învăţământului buzoian. Mai sunt, însă, şcoli care vor funcţiona fără autorizaţie sanitară.

scoalaAnul şcolar începe sub auspicii bune, cel puţin în ceea ce priveşte condiţiile din unităţile de învăţământ. Conducerea inspectoratului şcolar susţine că infrastructura pentru anul 2017-2018 este decentă şi că toate şcolile din judeţ au fost igienizate. Mare parte dintre unităţile de învăţământ au obţinut şi autorizaţie sanitară de funcţionare. Cele mai multe dintre şcolile ce vor funcţiona fără avizul Direcţiei de Sănătate Publică se află în mediul rural.

Neregulile din şcolile judeţene urmează a fi raportate de inspectorii deplasaţi, azi, în teren, cu ocazia deschiderii anului şcolar. În general, spun cei din conducerea Inspectoratului, condiţiile în care se va învăţa în şcolile buzoiene vor fi unele acceptabile.

La finele lui august, DSP înainta un raport conform căruia mai mult de 10% dintre şcolile din judeţ nu îndeplinesc condiţiile minime pentru a primi autorizaţie de funcţionare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!