CONCURENŢĂ PENTRU C.A. AL COMPANIEI DE APĂ. SUNT ŞAPTE CANDIDAŢI PE CINCI LOCURI

CONCURENŢĂ PENTRU C.A. AL COMPANIEI DE APĂ. SUNT ŞAPTE CANDIDAŢI PE CINCI LOCURI

Va fi concurenţă pe posturile din Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Buzău. Pentru cele cinci locuri vacante din cel mai important for al operatorului regional de apă şi canal se bat şapte candidaţi. Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Buzău a făcut o concesie: a amânat proba de interviu, pentru ca unii dintre aspiranţi să meargă în concediu.

companiaLa ultima şedinţă a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău au fost votate bugetele de investiţii şi cheltuieli ale Companiei de Apă, aşa cum au fost aprobate de consiliul interimar de administraţie al operatorului regional. În plus, s-a convenit ca, pentru concursul de ocupare a posturilor din forul administrativ al Companiei de Apă, să se facă o derogare. Mai precis, interviurile vor fi susţinute abia după ce unii dintre candidaţi se vor întoarce din concedii.

Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă este format din cinci membri. La concurs s-au înscris şapte candidaţi.

Din noul Consiliu de Administraţie al Companiei de Apă vor face parte reprezentanţi ai Primăriei Buzău şi Consiliului Judeţean. Din luna martie, operatorul regional de apă şi canal funcţionează cu un for interimar, alcătuit din doi funcţionari din Palatul Comunal, doi consilieri judeţeni şi un trimis al Primăriei Rm. Sărat.

(Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și