Publicat la: 11.09.2017. 18:15 / 651 views

CONCEPT NOU DE PLATFORMĂ ÎN MICRO 14. ESTE COMPARTIMENTATĂ PENTRU TOATE TIPURILE DE DEŞEURI

Un nou concept de platformă ecologică a fost implementat de societatea de salubritate. Este vorba despre o platforma supraterană securizată ce a fost montată în cartierul Micro 14. Platforma are patru compartimente, este perfect etanşă şi nu permite accesul persoanelor neautorizate să scormoneasaca în gunoaie.

pubele noi 2În urma numeroaselor sesizări cu privire la pubelele amplasate în faţa blocurilor din cartierul Micro 14, societatea de salubritatea a căutat şi a găsit o soluţie pentru a mulţumi cetăţenii. Aici a fost înfiinţată prima platform supraterană din municipiul Buzău.

Platforma este perfect etanşă, fapt care nu permite accesul persoanelor neautorizate să scormoneasacă în containere, dupa deşeuri reciclabile. De asemenea, prin acest model se asigura curăţenia perfectă la punctul de colectare.

Platforma se comportă ca o platformă îngropată, însa costurile acesteia sunt mult mai mici şi anume la mai puţin de jumătate din preţul unei platforme îngropate. Platformele supraterane nu le înlocuiesc pe cele subterane, fiecare adaptându-se zonei în care trebuie amplasată. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!