Comunicat Primăria Buzău | Proiect de hotărâre pentru modificarea Regulamentului privind utilizarea bicicletelor municipale

Comunicat Primăria Buzău | Proiect de hotărâre pentru modificarea Regulamentului privind utilizarea bicicletelor municipale

Astăzi, 08.04.2024, primarul Municipiului Buzău anunță deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a următorului act cu caracter normativ:

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 102 din 08.04.2024 privind aprobarea modificării și completării REGULAMENTULUI PRIVIND UTILIZAREA SISTEMULUI DE ÎNCHIRIERE A BICICLETELOR „VELOCITY BUZĂU”.

Înscrisurile aferente proiectului de act normativ sunt:

– proiectul de hotărâre, împreună cu anexa;

– înscrisurile invocate în preambulul proiectului de hotărâre.

Documentația poate fi consultată:

– pe pagina de internet a instituţiei, la www.primariabuzau.ro .  

– proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Biroul de relaţii cu publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 18.04.2024, ora 10:00:   

– ca mesaj în format electronic, pe adresa de e-mail: ghiseu.unic@primariabuzau.ro;

– prin poştă, pe adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău;

– la sediul instituţiei, la Registratură, la adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău.

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la următoarele date de contact: telefon: 0238.723.371, e-mail: petronela.jipa@primariabuzau.ro, persoană de contact: Jipa Petronela.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și