Noile reguli, deja în vigoare! Primăria, apel către buzoieni

Noile reguli, deja în vigoare! Primăria, apel către buzoieni

După recepția Sistemului inteligent de trafic management și monitorizare care a fost efectuată  cu câteva zile în urmă, Primăria a comunicat și regulile principale de circulație pe care trebuie să le respecte toți participanții la trafic. Sunt interzise circulația autovehiculelor pe banda de transport în comun și parcarea pe carosabil. Poliția Locală va supraveghea respectarea noilor reguli.

Pe 11 decembrie a fost efectuată recepția Sistemului inteligent de trafic management și monitorizare bazat pe soluții inovative și reducerea poluării în Municipiul Buzău.

Ca urmare, au fost comunicate de la Primărie noile reguli pe care trebuie să le respecte toți participanții la trafic: conducătorii auto, bicicliștii și pietonii.

Conducătorii auto nu mai au voie să circule pe banda destinată mijloacelor de transport în comun de la Trans Bus și pentru autospecialele ISU, Ambulanță și Poliție, aflate în misiune.

De asemenea sunt strict interzise oprirea și parcarea autovehiculelor pe carosabil, în afară de locurile special amenajate ca parcări.

Pe Bulevardul Unirii nu mai sunt decât 44 de locuri de parcare, situate în alveolele fostelor stații Trans Bus de lângă trotuar, unde parcarea este permisă doar paralel cu carosabilul.

Pietonii sunt obligați să traverseze doar prin locurile special amenajate și să nu ocupe pistele de biciclete, pentru a se evita orice eveniment rutier.

De asemenea, cei care se deplasează cu transportul în comun vor folosi doar stațiile special amenajate în acest scop.

Bicicliștii, la rândul lor, vor circula doar pe pistele special amenajate și vor respecta toate regulile de circulație care îi vizează.

Începând cu data de 18 decembrie, polițiștii locali vor desfășura activități specifice pentru respectarea regulilor de circulație comunicate de Primărie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și