COMUNICAT DE PRESĂ – EUGEN NICOLICEA

COMUNICAT DE PRESĂ – EUGEN NICOLICEA

Eugen Nicolicea: „Proiectele și soluțiile pentru buzoieni sunt răspunsul meu la campania murdară a adversarilor politici”

Ne aflăm la finalul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Pe 9 decembrie, buzoienii sunt așteptați la urne pentru a-i alege pe cei care îi vor reprezenta în Parlament, în următorii 4 ani. Eugen Nicolicea, candidatul USL pentru colegiul 6 din Municipiul Buzău încheie o campanie electorală în care și-a prezentat realizările avute în Parlamentul României și a discutat cu buzoienii despre prioritățile legislative din următorii patru ani.
Cu toate acestea, contracandidații lui Eugen Nicolicea au considerat că injuriile și intoxicările de presă le fac cinste și nu au ezitat să le folosească. USL condamnă cu fermitate acțiunile suburbane ale lui Eduard Dumitrașcu din ultimele zile împotriva candidatului Eugen Nicolicea. Materialele negative distribuite de contracandidați reprezintă dovada incapacității acestora de a veni cu proiecte concrete pentru cei cărora le cer votul pe 9 decembrie.
„Am ales să duc o campanie electorală pozitivă, la fel cum am făcut-o întotdeauna în ultimii 20 de ani. A veni în fața buzoienilor cu proiecte și cu inițiative concrete este o dovadă a profesionalismului și a responsabilității mele în Camera Deputaților. Am urmărit să stau de vorbă cu cât mai mulți dintre buzoieni și am reușit să identific principalele probleme cu care se confruntă pentru a le putea găsi rezolvare în Parlament. Nu cred că buzoienii sunt impresionați de campania negativă și de limbajul de mahala folosit de unii contracandidați iar dovada acestui fapt va fi votul de duminică, când aceștia vor pierde alegerile. Buzoienii nu vor vota în Parlament oameni care nu au dovedit că sunt capabili să facă schimbări pozitive în viața buzoienilor” a declarat Eugen Nicolicea.
Candidatul USL și-a exprimat convingerea că votul de duminică va reprezenta o victorie categorică a USL în Municipiul Buzău deoarece echipa condusă de primarul Constantin Boșcodeală este cea mai bună opțiune pentru următorii patru ani. Acesta le transmite buzoienilor că de votul lor depinde nu doar soarta orașului în care trăiesc ci și soarta României.

2 Comentarii la: “COMUNICAT DE PRESĂ – EUGEN NICOLICEA

  1. intyorcete de unde ai venit…lasa buzaul in pace…ne-am saturat sa fim dati afara din servici pentru a va baga membri vostri……..jos USL, mi-e rusine ca avem asemenea alianta in romania…..

  2. piei satana. iti doresc sa arzi in flacarile iadului securistule.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și