Publicat la: 17.05.2017. 17:55 / 1.105 views

COMPETIŢIE JUVENILĂ, ÎN NOCTURNĂ. INTERLIGA JUDEŢEANĂ SE JOACĂ PE 1 IUNIE

Peste 400 de copii vor participa la faza finală a Campionatului Naţional Interliga Judeţeană. În competiţie intră toate şcolile de fotbal din Buzău, iar meciurile se vor disputa după ora 19, pe arena din Crâng, în nocturnă.

ajfAsociaţia Judeţeană de Fotbal a programat, pe 1 iunie, faza finală a Campionatului Naţional Interliga Judeţeană.. Noutatea de anul acesta o reprezintă ora de disputare a meciurilor; toate partidele se vor juca pe Gloria, în nocturnă. Astfel, spun organizatorii, asistenţa la meciurile de fotbal juvenil va fi crescută.

Competiţia va aduna la start peste 400 de copii, de la toate şcolile de fotbal din judeţ, dar şi de la liceele cu clase specializate, precum Henri Coandă sau Liceul cu Program Sportiv

Pentru promovarea fotbalului juvenil, AJF în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean va mai demara o competiţie intitulată „Tot oraşul joacă fotbal”. Meciurile inter şcoli se vor disputa, cel mai probabil, pe parcursul vacanţei iar participanţii vor fi premiaţi cu excursii la meciurile organizate de Federaţia Română de Fotbal. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!