Publicat la: 04.08.2017. 18:00 / 1.193 views

COMITET DE URGENŢĂ PE CANICULĂ. INSTITUŢII PUSE ÎN GARDĂ DE I.S.U.

canicula 2Codul portocaliu i-a adus din nou în şedinţă pe directorii instituţiilor buzoiene responsabile să ia măsuri preventive pe perioada temperaturilor extreme. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost întrunit, astăzi, pentru a fi reactivat planul de intervenţii în caz de caniculă. S-a pus accent mai ales pe asigurarea cu apă potabilă pentru întreaga populaţie a judeţului, în special acolo unde nu există alimentare în sistem centralizat. 

Şi cei de la Direcţia de Sănătate Publică au transmis către primării adrese prin care le-au solicitat să monitorizeze calitatea apei.

Oficialii Direcţiei Sanitar-Veterniare au emis atenţionări pentru crescătorii de animale din judeţ.

Multe dintre măsurile raportate astăzi erau deja trecute în planul general de intervenţii în caz de caniculă, însă autorităţile au decis să convoace o nouă şedinţă extraordinară.

Codul portocaliu instituit astăzi va fi valabil şi mâine când se anunţă, de asemenea, temperaturi de până la 40 de grade. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!