Publicat la: 14.08.2018. 18:01 / 1.437 views

COLIZIUNE ÎNTRE UN TIR ȘI UN CAMION, PE DN2. ÎN URMA ACCIDENTULUI, O PERSOANĂ A AJUNS LA SPITAL

accident dn2 fiareaccident dn2Un bărbat a ajuns la spital după ce autoutilitara pe care o conducea s-a izbit violent de un TIR pe E85, între pasarela Nehoiu și Hanul lui Țintă. De vină ar fi șoferul unei autoutilitare ce transporta paleți, care circula pe direcția Ploiesti către Buzău. Soferul nu a adaptat viteza și s-a izbit violent de un TIR care staționa pe partea dreaptă a drumului. Din impact a rezultat rănirea soferului autoutilitarei, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital. Sensul de mers către Buzău a fost blocat mai bine de două ore. În zonă s-a circulat alternativ, pe un singur fir.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!