Publicat la: 20.01.2021. 19:19 / 440 views

COLIZIUNE FRONTALĂ. ACCIDENT GRAV, LA RÂMNICU SĂRAT

Accident grav, la ieșire din Râmnicu-Sărat, spre Vrancea.  Evenimentul rutier s-a produs dupa ce șoferul unui autovehicul cu șapte locuri a adormit la volan. Duba condusă de tânărul de 33 de ani, din Vrancea,  a pătruns pe contrasens, intrând in coliziune cu o camionetă care circula regulamentar, din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de 67 de ani din Iași.

acc 2 acc 1

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului camionetei înmatriculate în Iași, rănirea șoferului din Vrancea și a altor doi pasageri din duba acestuia, un bărbat și o femeie, ambii din Galați

În urma evenimentului rutier, traficul  pe DN2 E85 a fost dirijat câteva zeci de minute, până când mormanele de fiare contorsionate au fost scoase de pe carosabil.

În cauză a fost întocmit un dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!