Publicat la: 31.08.2016. 17:35 / 2.064 views

COADĂ LA MĂSURAT TENSIUNEA ŞI GLICEMIA. ACŢIUNEA A FOST ORGANIZATĂ DE CRUCEA ROŞIE

Sute de buzoieni şi-au măsurat, gratuit, tensiunea şi glicemia, în cadrul unei acţiuni organizate, astăzi, de Crucea Rosie. Voluntarii fundaţiei au fost prezenţi în Parcul Sfinţii Îngeri, de lângă Piaţa Centrală. Evenimentul a fost o reuşită în privinţa participării. La cortul amenajat special, timp de câteva ore, s-au format cozi cu zeci de persoane.

crucea 2Acţiunea a început la ora 10.00. Voluntarii de la Crucea Roşie au stat în zonă timp de 4 ore, perioadă în care sute de buzoieni, în majoritate vârstnici, au asteptat la coadă pentru a-şi măsura glicemia şi tensiunea arterială. 

Coordonatorii acţiunii au fost încântaţi că participarea a fost atât de numeroasă, fapt care îi obligă să organizeze mai des astfel de activităţi.

Tot la evenimentul de azi din Parcul Sfinţii Îngeri, s-au mai făcut demonstraţii de prim-ajutor şi au fost prezentate mai multe echipamente ce pot fi folosite în situaţii de urgenţă.

Acţiunea de azi a făcut parte din campaniile de prevenire programate pentru acest an de către Crucea Roşie Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!