COADĂ LA BILETE DE TRATAMENT. PENSIONARII ÎNCEARCĂ LA REDISTRIBUIRE

COADĂ LA BILETE DE TRATAMENT. PENSIONARII ÎNCEARCĂ LA REDISTRIBUIRE

Aglomeraţie la Casa de Pensii Buzău. Vârstnicii încearcă să prindă bilete de tratament, în cadrul unei noi etape de redistribuire, dar şi după ce numărul locurilor a fost suplimentat. Sute de bilete mai sunt disponibile până la finele lunii noiembrie.

pensii 2Odată cu unda verde pentru o nouă etapă de redistribuire a biletelor de tratament şi după ce Casa Judeţeană a primit un lot nou de peste 1000 de locuri, pensionarii s-au grăbit să prindă un sejur într-o staţiune balneară. E aglomeraţie la Casa de Pensii în această perioadă, înainte de o nouă serie care începe cu data de 29 septembrie. Mulţi dintre beneficiari au depus cereri în primele luni ale anului.

În aşteptarea unui răspuns din partea funcţionarilor de la ghişee, unii solicitanţi de bilete de tratament spun că au bătut de mai multe ori drumul până la sediul Casei, însă nu au avut noroc până acum.

Pe lângă etapele de redistribuire, pentru sezonul de toamnă, Casa Judeţeană de Pensii pune la bătaie şi peste 1.000 de bilete de tratament primite suplimentar luna aceasta. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și