Publicat la: 30.05.2014. 20:18 / 4.396 views

CLUBUL SPECIALIŞTILOR: TINERII ASISTAŢI SOCIAL ÎŞI DESCOPERĂ ŞI DEZVOLTĂ TALENTELE

În preajma sărbătorii de 1 iunie, Protectia Copilului Buzau a inaugurat Clubul specialiştilor.

Centru-de-plasamentClubul a fost înfiinţat ca urmare a unui proiect gândit şi realizat de voluntari de la BCR împreună cu reprezentanţi DGASPC Buzău. Proiectul s-a aflat între cei 5 câştigători ai concursului „Brutăria de fapte bune” şi a primit o finanţare de 3000 euro din partea băncii.

Primele talente au fost prezente încă de la inaugurarea clubului. Este foarte îmbucurător faptul că tinerii, care ştiu că au un mic talent către lumea artelor, doresc să-şi dezvolte aceste capacităţi şi să-şi creeze eventual un viitor bazat pe talentul lor.

Dorinţa tuturor este ca în luna decembrie, la final de an, copiii să prezinte şi rezultatele muncii lor de peste an. Eventual, o piesă de teatru, o expoziţie de arte vizuale şi un spectacol de muzică şi dans.

Le dorim succes, mai ales că dau dovadă de determinare şi că au început deja să repete.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!