Publicat la: 07.08.2020. 18:10 / 477 views

CLM ON LINE. ȘEDINȚA DE ASTĂZI S-A DESFĂȘURAT ÎN MEDIUL VIRTUAL

Consiliul Local Municipal s-a întrunit astăzi în ședință ordinară, revenind la metoda ”on line”, pentru că sala de Consiliu nu poate oferi distanțarea socială obligatorie.

clm 1În sala de consiliu au fost prezenți doar primarul, președintele de ședință, membrii Secretariatului și echipa tehnică.

După rezolvarea unor probleme tehnice de transmisie în direct, ședința ordinară a debutat cu 10 minute întârziere.

Spre sfârșitul ședinței a intrat în sala de ședințe și consilierul municipal Dumitru Gheorghe care, de la proiectul cu numărul 12 pe ordinea de zi, a putut să-și exprime votul.

Apropierea alegerilor a ascuțit spiritele și s-au iscat schimburi de replici acide între opozanții politici pe seama unor proiecte din categoria celor ”populare”.

În final, toate proiectele de pe ordinea de zi și de pe lista suplimentară au trecut, cu excepția celor referitoare la bursele pentru elevii preuniversitari și la aprobarea normei de hrană pentru personalul Direcției Poliției Locale. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!