CLINICA LAURUS MEDICAL, DESCHISĂ LA BUZĂU! Specializată în tratamentul hemoroizilor și varicelor!

CLINICA LAURUS MEDICAL, DESCHISĂ LA BUZĂU! Specializată în tratamentul hemoroizilor și varicelor!

Prima clinică specializată în tratamentul afecțiunilor proctologice și flebologice, din Buzău, a fost inaugurată astăzi. Laurus Medical vine în întâmpinarea nevoilor buzoienilor cu servicii noi și tehnici medical minim-invazive, dar și cu o echipă de medici specialiști pregătiți să răspundă întrebărilor pacienților. Clinica apare și în spațiul buzoian ca răspuns la nevoile medicale existente și la prezența mare a buzoienilor în celelalte centre din țară.

Activitatea din cadrul LaurusMedical va fi asigurată atât de medici buzoieni, cât și de medici veniți din alte centre din țară, iar la baza ei stă respectul pentru oameni.

Importanța tratării afecțiunilor hemoroidale a fost atinsă, printre altele, și de doctorul în științe medicale, Daniel Voiculescu, directorul medical general, prezent la evenimentul de azi.

În ceea ce privește experiența proprie de lucru cu pacienții, precum și beneficiile pe care le pot aduce tratamentele pentru sănătatea buzoienilor care ajung în cabinet, medicul a accentuat importanța conștientizării problemei, dar și a tratării ei.

LaurusMedical a luat naștere în anul 2006 cu o singură specialitate, proctologia, apoi s-a dezvoltat pentru a acoperi o gamă complexă de servicii medicale conexe precum: flebologie, chirurgie generală, gastroenterologie, dermato-venerologie, chirurgie plastică, chirurgie vasculară , ORL și ATI. În acest moment, clinicile Laurus asigură servicii medicale moderne și de calitate în alte 9 centre medicale din țară, unde aduce cele mai noi metode de tratament minim-invaziv, centrul buzoian fiind cel de-al zecelea deschis.  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și