Publicat la: 08.06.2018. 18:47 / 1.406 views

CLASA 28 DE LA HASDEU. ŞEFUL DE PROMOŢIE, MEDII DE 10 PE LINIE

Emoții mari, astăzi, la festivitatea de absolvire organizată la cea mai titrată unitate de învățământ din județul Buzău. După patru ani cu numeroase performanțe, adolescenții singurei clase de a VIII-a de la Colegiul B.P. Hasdeu au pășit în școală pentru ultima dată în calitate de elevi de gimnaziu.  

absolvire hasdeu28 de elevi de la clasa a VIII-a de la Colegiul Național B.P.Hasdeu s-au adunat în amfiteatru, alături de profesori și părinți. Șef de promoție a fost desemnat Andrei Sava. În cei patru ani de gimnaziu a avut medii de 10 pe linie.

Cu o modestie demnă de urmat, adolescentul le-a mulțumit colegilor și profesorilor pentru toți cei patru ani petrecuți la Hasdeu.

Cei 28 de elevi au dat o medie finală pe clasă de 9,83. De performanțele absolvenților de gimnaziu de la Hasdeu este mândră și diriginta clasei, profesoara Gabriela Șerban.

Toți absolvenții au fost provocați de directorul Colegiului să continue la Hasdeu.

Emoționați au fost și părinții…

Participanții la festivitatea găzduită în amfiteatrul Hasdeului au avut parte și de momente artistice oferite chiar de unii dintre absolvenți.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!