Publicat la: 06.11.2018. 19:33 / 689 views

CIRCULAŢIE ÎNCHISĂ. CIRCULAŢIA AUTO ESTE OPRITĂ PE FOSTA STRADĂ BISTRIŢEI

Cu două săptămâni în urmă, fosta stradă Bistriţei, rebotezată strada Aviator Mircea T. Bădulescu, a fost plombată pentru că era plină de gropi. Nu au apucat şoferii să se bucure prea mult timp, pentru că strada a fost închisă circulaţiei. Compania de Apă schimbă o conductă iar lucrarea ar putea dura 10 zile.

lucrari apa 1Accesul automobilelor dinspre Palatul Comunal către fosta stradă Bistriţei, rebotezată Aviator Mircea T. Bădulescu, este oprit din cauza unor lucrări la infrastructură.

După ce strada a fost plombată cu două săptămâni în urmă, ieri a fost spartă din nou.

De data aceasta este vorba despre o lucrare a Companiei de Apă, care înlocuieşte o conductă de alimentare cu apă potabilă.

Este şi motivul pentru care strada nu a fost asfaltată în acelaşi timp cu celelalte străzi din jurul Primăriei.

Compania de Apă are mai mult de lucru în zonă, dar lucrarea de pe această stradă ar trebui finalizată în cel mult 10 zile lucrătoare, conform afirmaţiilor reprezentanţilor acesteia.

Conducătorii auto sunt rugaţi să ocolească zona şi să folosească trasee alternative până când strada va fi redată circulaţiei. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!