Publicat la: 03.04.2019. 18:24 / 1.385 views

CIRCULAŢIE ÎN REGIM DE ŞANTIER. SE ASFALTEAZĂ RONDUL DIN „23 AUGUST”

Lucrările la carosabilul de pe strada Oltului continuă şi în perioada următoare. Se pregăteşte pentru asfaltare următorul tronson, către biserica Sfanta Parascheva, şi se asfaltează sensul giratoriu. Traficul auto nu a fost întrerupt dar se circulă în regim de şantier.

asfaltare rond 3Astăzi a început turnarea asfaltului pe banda din interior a sensului giratoriu din cartierul 23 August.

Este un pic mai greu să intre în rond pentru şoferii de autobuze care, din cauza lungimii autovehiculului, trebuie să ia un viraj mai larg şi să pătrundă pe celălalt sens de mers.

Dar activitatea este supravegheată permanent de poliţiştii locali, care au grijă să nu se producă evenimente rutiere.

În prealabil, carosabilul a fost frezat şi urmează să fie asfaltat după finalizarea sensului giratoriu.

Circulaţia auto se va desfăşura şi pe acest tronson din strada Oltului pe o singură bandă.

Şoferii care circulă frecvent prin cartier trebuie să conducă mai atent iar riveranii sunt rugaţi să nu-şi parcheze maşinile în zona de lucru.

Asfaltarea completă a sensului giratoriu de la 23 August va fi finalizată în cursul zilei de mâine. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!