Publicat la: 25.06.2019. 18:10 / 1.609 views

CIPRIAN PETRE, ELIMINAT DIN LOTUL GLORIEI. CĂPITANULUI ÎI VA FI REZILIAT CONTRACTUL

Cel mai apreciat jucător al Gloriei în sezonul trecut nu mai face parte din planurile noului tehnician Ilie Stan. Ciprian Petre, capitanul roş-albaştrilor, va trebui să-şi găsească echipă, sau să se retragă şi să facă parte din staff-ul grupării din Crâng.

ciprian petreŞoc, pentru fanii Gloriei. Ciprian Petre, cel mai apreciat jucător al grupării din Crâng nu mai face parte din lotul pregătit de Ilie Stan. Totul s-a întâmplat în urma unei discuţii între noul tehnician şi fotbalist.

Vârsta fotbalistului de 39 de ani a fost principalul argument pe care l-a adus Ilie Stan, atunci când a luat decizia de a-l elimina pe Ciprian Petre. Fostul internaţional român este de părere că Petre ar avea dificultăţi în a face faţă ritmului din Liga a II-A. Există, totuşi şi varianta ca doiarul Gloriei să rămână în Crâng, în conducerea clubului, sau în staff-ul secţiei de fotbal.

Mai mulţi jucători ai Gloriei au fost anunţaţi, zilele trecute, că nu mai fac parte din planurile lui Ilie Stan. Deocamdată, au fost perfectate patru transferuri şi se pare că alţi cinci jucători vor fi înregimentaţi în lotul buzoian, pînă pe 1 Iulie, când vor pleca în cantonament. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!