Publicat la: 05.02.2019. 19:25 / 1.310 views

CIOLACU, REALES CHESTOR LA CAMERA DEPUTAŢILOR, ÎN CIUDA TENSIUNILOR CU LIDERUL LIVIU DRAGNEA

ciolacu sitePreşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a fost reales chestor al Camerei Deputaţilor, pentru următoarea sesiune parlamentară. În ciuda tensiunilor avute anul trecut cu liderul de partid, Liviu Dragnea, deputatul buzoian îşi păstrează, astfel, funcţia de la nivelul Camerei. În plus, un alt parlamentar PSD de Buzău, Sorin Lazăr, a fost desemnat preşedintele Comisiei de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor. Nu este exclus ca numirile să aibă în spate o împăcare a liderului de la Buzău cu şeful său de partid.

Reamintim că, în toamna anului trecut, deputatul Marcel Ciolacu a fost unul dintre liderii importanţi din PSD care i-au cerut demisia lui Liviu Dragnea, având şi un atac dur la adresa preşedintelui Camerei Deputaţilor. Excluderile şi sancţiunile l-au ocolit pe liderul de la Buzău.

Păstrarea funcţiei din cadrul Camerei Deputaţilor de către Marcel Ciolacu vine şi la câteva zile după ce s-a vehiculat o eventuală demisie din PSD, după ce un apropiat al său, fostul premier Mihai Tudose, a ales să plece la formaţiunea lui Victor Ponta. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!