Publicat la: 01.11.2018. 19:25 / 1.279 views

CIOLACU: “ÎMI MENŢIN LIBERTATEA…” PRECIZĂRI DUPĂ CEARTA CU LIVIU DRAGNEA

Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, vine cu precizări referitoare la conflictul verbal pe care l-a avut cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Parlamentarul buzoian declară că nu ar fi avut loc o altercaţie, aşa cum s-a spus în presa centrală, dar confirmă faptul că a avut o divergenţă cu şeful Camerei Deputaţilor.

ciolacuIeri seară, la câteva ore după incidentul pe care l-a avut c Liviu Dragnea la finalul şedinţei de Birou Permanent, deputatul Marcel Ciolacu a postat un mesaj pe pagina sa de facebook. În primul rând, a ţinut să nege faptul că ar fi existat o violenţă fizică cu şeful său de partid, cum s-a vehiculat în presa centrală.

 “Ceea ce au declarat astăzi unii politicieni din opoziţie despre o presupusă altercaţie cu domnul Liviu Dragnea este un neadevăr.”, a scris liderul PSD Buzău.

În schimb, chestorul Camerei Deputaţilor a confirmat că a avut o divergenţă cu Liviu Dragnea, lăsând să se înţeleagă că i-au fost reproşate întâlniri cu anumiţi colegi din PSD, pe fondul votului moţiunii împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

 „Am avut o discuţie cu preşedintele PSD, în care i-am spus foarte clar că îmi menţin libertatea de a mă întâlni cu oricare dintre colegii mei de partid, oricând doresc. Şi da, consider că decizia deputaţilor PSD de a nu vota moţiunea împotriva domnului Tudorel Toader a fost una corectă!”, a precizat Marcel Ciolacu.

Rămâne de văzut ce urmări va avea acest nou conflict deschis, după ce, la jumătatea lunii trecute, deputatul Marcel Ciolacu i-a cerut public demisia lui Liviu Dragnea de la şefia PSD şi din funcţia de preşedinte a Camerei Deputaţilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!