Publicat la: 02.05.2019. 18:26 / 2.561 views

CINE POATE OBŢINE O CENTRALĂ DE LA PRIMĂRIE. DOSARELE SE PRIMESC LA DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ

Primăria Buzău a întocmit criteriile de subvenţionare pentru achiziţia de centrale termice de apartament, pentru buzoienii cu locuinţele racordate la R.A.M. Prima condiţie este legată de venitul pe membru de familie, limitat la salariul minim net pe economie. Mai există şi alte reguli, toate stipulate într-un ghid orientativ disponibil pentru persoanele interesate.

directia asistenta sociala  centrala de apartament

Începând de mâine, Primăria va pune la dispoziţia buzoienilor interesaţi un ghid cu toate documentele şi criteriile necesare pentru aprobarea subvenţionării cumpărării de centrale termice de apartament.

Dosarele se depun la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei Buzău, acolo unde persoanele eligibile pot consulta lista de acte necesare şi pot primi îndrumări de la funcţionarii abilitaţi. 

O primă condiţie este ca venitul mediu pe membru de familie să nu depăşească salariul minim net pe economie, 1.263 lei. Solicitanţii trebuie să aibă taxele şi impozitele plătite la zi. Pe de altă parte, deţinerea în proprietate a altor imobile, a unui autoturism mai vechi de 10 ani, a utilajelor agricole, suprafeţe de teren care produc venituri de peste 2.500 de euro, conduc la excluderea acordării sprijinului financiar.

Iniţial, hotărârea de consiliu local limita ajutoarele doar pentru acei locatari din blocurile unde mai sunt racordate maxim trei apartamente la Regia de termoficare, însă această regulă a fost eliminată.

Atenţie! Nici persoanele care deţin depozite bancare cu o valoare mai mare de 3.000 de lei nu sunt îndreptăţite să beneficieze de subvenţie de la Primărie.

(Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Va trag sus si jos leprelpr spune:

    Pai cum sa fie lumea cu datoriile la zi platite daca suma gastigata de el nu trebuie si nu are voie fie mai mare de 1263 lei?
    Voi chiar sunteti dobitoci fara pic de logica

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!