Publicat la: 15.02.2017. 18:37 / 1.778 views

CINE A PLĂTIT PENTRU EVADAREA DE LA SĂPOCA? UN ASISTENT ŞI ASISTENTA ŞEFĂ, DAŢI AFARĂ

La mai bine de trei luni de la scandalul provocat de evadarea unui bolnav de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, se fac primele dezvăluiri. Conducerea spitalului nu ştie nici acum cu certitudine cum a reuşit bărbatul să fugă din spital, însă s-au luat măsuri împotriva celor găsiţi vinovaţi de comisia de disciplină. Mai exact, un asistent şi asistenta şefă au fost daţi afară, pentru că nu au fost suficient de vigilenţi şi nu au anunţat dispariţia în timp util.

spital sapoca 3În urmă cu mai bine de trei luni, poliţiştii periau zonele din jurul Spitalului de Neuropsihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca în căutarea unui bolnav deosebit de periculos care reuşise să fugă. În cele din urmă, bărbatul a fost găsit mort într-o pădure, după câteva zile. La momentul respectiv, poliţia şi conducerea spitalului au demarat o anchetă ,pentru a stabili cum a fost posibil ca bolnavul să dispară fără urmă.

Interesant este că nici până la acest moment nu se ştie cum a reuşit bolnavul să dispară de lângă colegii lui. Cel mai probabil, cred responsabilii din conducerea spitalului, acesta a fugit când se ducea la masă.

În urma cercetării disciplinare a celor care ar fi trebuit să aibă grijă de bolnavi, s-a stabilit că vinovaţi de incident sunt un asistent şi asistenta şefă pentru că nu i-ar fi supravegheat şi nu au anunţat dispariţia în timp util.

Marian Trandaf era internat la Spitalul Săpoca de peste 10 ani, după ce îşi omorâse cu sânge rece mama. După fuga din spital, acesta a fost găsit mort într-o pădure din apropierea satului Mierea. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!