Publicat la: 16.03.2017. 18:57 / 712 views

CIMITIRE NEÎNCĂPĂTOARE. NU MAI SUNT LOCURI DE VECI

Pe lângă problemele cotidiene, cum ar fi sutele de mii de gropi din asfaltul buzoian, miile de maidanezi sau aspectul neîngrijit al urbei, edilii trebuie să găsească rapid o rezolvare şi pentru situaţia cimitirelor. Buzăul este în pericol să rămână fără locuri de veci.

cimitirCriză acută a locurilor de veci, în muncipiul Buzău. Autorităţile au constatat că cimitirele buzoiene au devenit neîncăpătoare. La ora actuală, spune edilul sef, mai există  1400 de locuri în cimitire, în condiţiile în care, anul trecut, peste 1800 de buzoieni au decedat.

Concret, municipalitatea dispune doar de 400 de locuri de veci, celelalte aparţinînd arhiepiscopiei. Edilii încearcă să găsească, rapid, o soluţie şi nu exclud posibilitatea amenajării unui cimitir nou.

Odată cu criza locurilor din cimitire, „odihna veşnică” a devenit foarte profitabilă. Portalurile de vânzări sunt pline de anunţuri prin care sunt scoase la vânzare locuri de veci, chiar şi în cimitire ale municipalităţii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!