Publicat la: 05.06.2018. 18:18 / 1.336 views

CHIMIA, ALTFEL DECÂT AM CUNOSCUT-O. ACADEMICIANUL MARIUS ANDRUH, ÎN FAŢA LICEENILOR DE LA EMINESCU

Deşi poate fi greu de crezut, chimia poate însemna mai mult decât formule şi Tabelul lui Mendeleev. Acest lucru a fost demonstrat astăzi, în amfiteatrul Colegiului Naţional Mihai Eminescu de către academicianul Marius Andruh, în cadrul conferinţei „Spectacolul Chimiei” organizată cu ocazia Zilei Educaţiei.

chimie 3O altfel de oră de chimie, o oră de care liceenii să fie atraşi, la care să participe cu interes şi din proprie iniţiativă. Asta a pus în practică astăzi academicianul Marius Andruh  în cadrul conferinţei „Spectacolul Chimiei”. Originar din judeţul Buzău, academicianul a răspuns cu interes invitaţiei ce i-a fost lansată de conducerea Colegiului Naţional Mihai Eminescu, cu ocazia Zilei Educaţiei.

Academicianul Marius Andruh  a încercat în acest fel să demonstreze audienţei că, de fapt, chimia înseamnă mai mult de un manual, formule şi Tabelul lui Mendeleev.

Evenimentul de astăzi a fost dedicat Zilei Educaţiei pe de o parte, iar pe de altă parte a fost una dintre surprizele pregătite elevilor de către profesori, cu ocazia centenarului unităţii de învăţământ.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!